حاجت گرفتن از خدا برای ازدواج و فراهم شدن زمينه ازدواج با همسری صالح

در این بخش از سایت ذکر و دعا و ختم و تعبیر خواب دعا شفا doashafa.com حاجت گرفتن از خدا برای ازدواج و فراهم شدن زمينه ازدواج با همسری صالح را قرار دادیم . اگر دختر یا پسری حاجت ازدواج داشته باشد می تواند با روشهای زیر از خداوند بخواهد که زمینه های ازدواج او را با همسری صالح و شایسته فراهم کند . دعای برآورده شدن حاجت ازدواج را در ادامه قرار دادیم با خلوص نیت بخوانید حاجت روا می شوید …

حاجت-گرفتن-از-خدا-برای-ازدواج-و-فراهم-شدن-زمينه-ازدواج-با-همسری-صالح حاجت گرفتن از خدا برای ازدواج و فراهم شدن زمينه ازدواج با همسری صالح

دعای روا شدن حاجت ازدواج,دعای برآورده شدن حاجت ازدواج,دعای آسان شدن ازدواج,دعای فراهم شدن زمینه ازدواج,دعای ازدواج با همسر مومن و صالح,دعای ازدواج با همسر شایسته,دعای برگرفتن سریع حاجت ازدواج

حاجت گرفتن از خدا برای ازدواج و فراهم شدن زمينه ازدواج با همسری صالح

دعا براي فراهم شدن زمينه ازدواج با همسري شايسته، از كارهاي مستحب و مورد تشويق خداوند است؛ چرا كه پيش از اقدامات شخصي و تصميم گرفتن بر اساس فهم و شناخت فردي، به خداوند روي آورده، از او خير خواهي كرده و از او هدايت جسته‌ايد.

اما اين تمام مطلب نيست. زيرا ازدواج نيز مانند امور ديگر، به مقدمات و شرايطي بستگي دارد كه بايد آن ها را فراهم كرد

مثلاً پدر و مادر و بستگان و واسطه ها، نقش اساسي در ازدواج دختران و پسران دارند.

دختري كه مايل به ازدواج است، بايد هم از اخلاقي متين و نيكو در ارتباط با نزديكان خود بهره مند باشد و هم با ظاهري آراسته در جمع زنان و مجالس زنانه حاضر شود يعني خود را در محيط امن عرضه كند و با دوستان خويش ارتباط صميمانه برقرار نموده و در فعاليت هاي ديني و فرهنگي سالم، حضور داشته باشد.

پس با دعا و با استمرار و اصرار بر آن و انجام وظايف خود ضمن حفظ كرامت و شخصيت و وقار، انساني بشاش و خوشرو و پر انرژي باشيد.

مطمئناً هم در شادابي و طراوت شما و هم در جلب نظر ديگران بسيار موثر خواهد بود.

مطمئن باشيد لطف حضرت حق شامل حال تان خواهد شد.

توصيه موكد مي كنيم قبل از انتخاب همسر، ملاكات انتخاب شريك آينده زندگيتان را كاملا بررسي كنيد تا شرايط براي ازدواجتان فراهم تر شود.

اینم ببین:  دعای مجرب برای درمان سریع بیماری های سخت

1 – گاهي با وجود تمام شرايط دعا، دعا مستجاب نمي‏شود، چون به مصلحت ما نيست، يعني چيزي را طلب مي‏كنيم كه به سود ما نيست، اگر چه مي‏پنداريم به نفع ما است.

2 – گاهي دعا مستجاب مي‏شود، ولي از روي مصالحي تحقق عملي آن به تأخير مي‏افتد، حتي ممكن است تا چندسال طول بكشد تا محقق گردد.

3- خداوند حكيم، نظام هستي را بر پايه اسباب و مسببات قرار داده است. سعي كنيد در كنار دعاها كه از اسباب معنوي هستند، اسباب مادي را نيز براي حل مشكل ازدواجتان فراهم كنيد و گرنه فراهم آوردن اسباب معنوي تنها، براي تحقق خواسته ها فايده اي ندارد.

4- در روايات متعدد، حضرات ائمه (ع) ما را به دعا كردن و نماز خواندن براي دست يافتن به ازدواجي موفق توصيه و سفارش كرده‌اند. كافي است با حسن اعتماد و قلب پاك به درگاه الهي روي آوريد و دعا كنيد. موارد ذيل از جمله اين سفارشات است:

1- سوره يس را تلاوت كنيد(دور از زياده روي ؛يعني هر اندازه كه مناسب حال تان باشد).

2- خواندن نماز جعفر طيار به كيفيتي كه در مفاتيح آمده است.

شیوه صحیح درخواست حاجت از خدا این است که:

از تلاش و کوشش در کنار دعا کردن دست بر نداریم و با توسل به «ائمه معصومین (ع)» از خداوند حاجاتمان را طلب کنیم و بعد از آن نیز به رضای خداوند راضی باشیم و هر چه خدا خواست تسلیم امر و رضای او باشیم.

فواید و فضایل نهفته در «دعای توسل» :”

در کتاب بحار الانوار و مفاتیح به اهمیت «دعای توسل» اشاره شده است، «دعای توسل» برای حاجت خواستن از خداوند می‌باشد و در آن بر وجود مقدس «چهارده معصوم (ع)» به عنوان واسطه‌های بین خدا و انسان توسل می‌شود و از آنان طلب شفاعت و برآورده شدن حاجات درخواست می‌شود.

این نوع درخواست به نشانه مقام اولیای الهی نزد خداوند است و هیچ منافاتی با توحید ندارد.

در آیات قرآن کریم اشاره به توسل به خوبی دیده می‌شود افراد گنه کار از پیامبر زمان خود، درخواست می‌کردند که در حق آنان استغفار کنند.

درباره برادران «یوسف(ع)» می‌خوانیم: رو به «یعقوب(ع)» کردند و گفتند: پدرجان! از خدا بخواه که گناهان ما را ببخشد، ما اشتباه کردیم،

اینم ببین:  دعایی قوی برای ازدواج و بخت گشایی جوانان

یعقوب در پاسخ گفت:

«سوف أستغفر لکم ربّی انّه هو الغفور الرحیم»،

یا در آیه ۵ سوره منافقون خداوند در مورد توسل به «پیامبراکرم (ص)» بیان فرموده‌اند:

«وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ تَعَالَوْا یَسْتَغْفِرْ لَکُمْ رَسُولُ اللَّهِ لَوَّوْا رُءُوسَهُمْ وَرَأَیْتَهُمْ یَصُدُّونَ وَهُمْ مُسْتَکْبِرُونَ

و هر گاه به آن‌ها گویند: بیایید تا رسول خدا برای شما (از حق) آمرزش طلبد سر بپیچند و بنگری که با تکبر و نخوت (از حق) روی می‌گردانند».

البته نکته دیگری نیز در ادامه این سوره آمده است که می‌فرماید اگر براى منافقانى که به مؤمنان نیش مى‌زنند، هفتاد بار هم استغفار کنى، (تا وقتى که دست از نفاقشان برندارند) هرگز خداوند آنان را نمى‌بخشد، این عدد هفتاد بار استغفار نشان دهنده یکی از راه‌های استغفار به درگاه خداوند متعال است که رمز بخشش پروردگار محسوب می‌شود به شرطی که منافق نباشند.

توسل یعنی بین خود و خواسته خود یک واسطه قرار دهیم. خداوند در قرآن کریم در آیه ۳۵ سوره مائده می‌فرماید: «وَابتَغوا إلیهِ الوَسیلة» برای نزدیک شدن به خدا وسیله‌ای بجویید و چه وسیله‌ای راهگشا‌تر از «ائمه معصومین (ع)»

در آیه ۱۸۹ سوره بقره نیز آمده است:

«وَأتُوا البُیُوتَ مِن أبوابِها»

که به «ائمه معصومین (ع)» اشاره دارد نکته‌ای دیگر اینکه که هر کدام از امامان بزرگوار ما باب الله یعنی در خانه خدا هستند و چه به جاست که انسان برای ارتباط با خداوند ابتدا به باب الله مراجعه کند

در آیه ۷ سوره منافقون هم آمده است:

«وَ لله خَزائنُ السَّمواتِ و الأرض

خزانه‌ها و انبار‌های آسمان‌ها و زمین از آن خداست و اوست که «ائمه معصومین (ع)» را برای راهنمایی و نجات بشر فرستاد».

بزرگان دین بر ارزش «دعای توسل» تاکید داشته اند آنان تاکید دارند اگر دعای توسّل را هر روز بخوان که اصل اثرش مربوط به هر روز خواندن آن است که در اثر هر روز خواندن، آن را حفظ هم می‌شوید.

اگر کسی این دعا را هر روز بخواند، کلیدی است که به هر قفلی می‌خورد، در برآورده کردن حاجات بسیار مؤثر است، ایمان انسان را زیاد می‌کند، بهترین مونس انسان است، در وقت تنهایی و هنگامی که به حاجتی رسیدید، متوجه می‌شوید که دعای توسّل واسطه شده که آن حاجت را از خدا گرفته اید، بنابراین دفعه دیگر هم که حاجتی داشته باشید، همین دعا را می‌خوانید.

اینم ببین:  دعا برای کسانی که گرفتار جن و شر هستند

اگر معنی فارسی «دعای توسل» را بخوانید متوجه می‌شوید که «دعای توسل» در واقع توسل و استمداد گرفتن از چهارده معصوم می‌باشد و در تمام فراز‌های این دعا از «چهارده معصوم (ع)» می‌خواهیم که پیش خدا واسطه شوند و برای ما شفاعت کنند تا حاجاتمان برآورده شود

از سوی دیگر بهترین زمان برای خواندن «دعای توسل» عصر سه شنبه یعنی شب چهارشنبه است که با خواندن «دعای توسل» و توجه به معانی عمیق آن به آرامشی غیر قابل وصف خواهید رسید و آرامشی برای افکار نگران از جانب حاجات خواهد بود چرا که عزیزترین بنده‌های خدا را برای گرفتن حاجاتتان نزد خدا شفیع و واسطه قرار داده اید، مهم نیست که «دعای توسل» را به چه نیت و حاجتی بخوانید اگر غرق گناه و نافرمانی از خدا نباشید تمام حاجات و مشکلات شما برآورده و حل خواهد شد.

تقرب جستن به «چهارده معصوم (ع)

شیوه صحیح درخواست حاجت از خدا این است که از تلاش و کوشش در کنار دعا کردن دست بر نداریم و با توسل به «ائمه معصومین (ع)» از خداوند حاجاتمان را طلب کنیم و بعد از آن نیز به رضای خداوند راضی باشیم و هر چه خدا خواست تسلیم امر و رضای او باشیم

در آیه ۱۱ سوره رعد بیان شده است:

«إنَّ الله لایُغیّرُ مَا بقوم حتّی یُغیّرُوا مَا بِأنفُسِهم

قطعا خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمی‌دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند»؛ یعنی همه چیز دست خودمان است.

«دعای توسل» با سلام آغاز می‌شود و، چون وَسَلَ به معنای تقرّب جستن و نزدیکی و شفیع قرار دادن «چهارده معصوم (ع)» است تا علاوه بر اجر اخروی حاجت روایی دنیایی نیز به دنبال داشته باشد که در روز رستاخیز به «پیامبر اکرم (ص)» نیز متوصل شدیم

همان گونه که «امیرمۆمنان (ع)» در دعایی برای «پیامبراکرم (ص)» از خدا درخواست کرد و فرمودند: «خدایا، او را نزد خود جایگاهی والا بخش و وسیله تقرب به خویش را به او عنایت فرما، و مرتبه والایی همراه با برتری به او ببخش، و ما را در گروه او محشور گردان»؛

این امر نشان می‌دهد توسل حتی از سوی افرادی همانند «امیر المومنان (ع)» نیز وجود داشته است پس با توسل به «چهارده معصوم (ع)» انشاالله به خواسته‌های خود خواهیم رسید.

برگرفته از دعا 786

**************************************

منبع : سایت دعا شفا سایت مرجع ذکر و دعا و آیات قرآنی

درباره‌ی سیّد محمد سیّدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *